Min hud og krop føles afslappet under og efter behandlingen

Hos Louise bliver du budt velkommen med en varm og åben imødekommenhed. På briksen kommer din hud under kærlig behandling mens Louise nysgerrigt spørger ind til dig og din hud – til ens hududfordringer, kost og vaner i hverdagen. Derfor er jeg særligt glad for Louises biopeeling, da den både rummer en dejlig ansigtsforkælelse og hendes gode råd om kost og selvpleje. Hun ved så meget om sammenhængen mellem hud, kost, selvomsorg, og kommer med anbefalinger som kan være en åndedrætsøvelse eller opskrift. Ikke blot min hud, men også min krop føles utrolig afslappet under og efter behandlingen – en behandling der efterlader den fineste glød i mit ansigt. Så jeg kan varmt anbefale et besøg hos Louise!

Christina


Imødekommende, sød og ved, hvad hun laver

Biopeeling har hjulet mig meget i forhold til min sarte hud. Jeg havde tit rødme og hævelse i ansigtet. Jeg har fået 3 behandlinger i første omgang. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel. Jeg fik en ren og blød hud. Mit problem med dagligt rødme og hævelse blev bedre og bedre efter hver behandling. Jeg har ikke været til behandling i et stykke tid nu og kan godt se på min hud at den trænger til ny omsorg. Det er ikke sidste gang jeg skal have behandling hos Louise. Hun er imødekommende, sød og rar og ved hvad hun laver.

Betina


Biopeeling er dejlig, smertefri og har hjulpet min hud

Biopeeling har helt klart hjulpet min hud, mine røde ar er blevet meget mindre og min hud ser mere frisk og ensartet ud. Behandlingen er virkelig dejlig og smertefri og Louise er så sød og serviceminded! Helt klart ikke sidste gang jeg får lavet biopeeling hos Louise

Frederikke


Louise er professionel og behagelig

Min hud har fået så mange komplimenter efter behandlingerne – den er blødere, har færre ar og urenheder. Under selve behandlingen var Louise altid professionel og behagelig at snakke med. Behandlingen var super lækker og afslappende. Jeg ville klart anbefale både Louise og biopeeling til enhver, som gerne vil have lidt selv forkælelse samt bedre hud!

Amalie


Ansigtsbehandling hos Louise SKAL prøves!

Skønne rolige omgivelser, hyggelige snakke og en ansigtsbehandling der er lidt anderledes end normalt – men på den gode måde Behandlingen arbejder ikke kun på overfladen, men går i dybden hvor alle de døde hudceller bliver “trukket” frem så huden kan forny sig. Efter 2. Behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Min hud føltes mere lækker, den var blød og mere smidig. Den så også mere frisk ud. Kan varmt anbefale en biopeeling hos BioBeauty.

Micha


Biopeeling har været en succes og kan anbefales

Vil lige videregive et lille tip; Jeg har normalt mange problemer med min hud og frygtede virkelig dagen hvor jeg skulle giftes og have den store makeup. Jeg læste så et opslag om biopeeling og det har altså bare været en succes og kan virkelig anbefales. Min hud har på 3 behandlinger forvandlet sig så meget, at jeg nu ikke frygter makeuppen til den store dag.

Nikita