Spar penge på dine behandlinger.
Nyt tiltag på klinikken pr. 1 maj 2018.
Det her har jeg glædet mig til at dele med jer.

Jeg vil rigtig gerne give noget tilbage til alle mine vidunderlige kunder – både de nuværende og de fremtidige 🙏🏻❤.

Derfor har jeg besluttet, at for hver eneste behandling du får hos mig, så optjener du 50 krs rabat pr. gang, som kan bruges på en kommende behandling. De 50 kr. kan bruges fra næste gang du kommer hos mig, men du har også mulighed for at samle sammen, og bruge det optjente på én gang.

Jeg har valgt, at det skal gælde fra 1. maj 2018. Så alle jer der allerede har været til behandling hos mig i løbet af maj, har allerede optjent de første 50 kr. 😍.

Det er kun gældende for mine behandlinger. Så det vil sige at det ikke gælder på ernæringsterapi, produktkøb og lignende ☺.

Hvor meget du har opsparet, vil automatisk blive registreret i mit bookingsystem. Så i forbindelse med hver behandling, vil du kunne få oplyst hvad du har stående – og du vælger selv om du ønsker at bruge det eller gemme til en senere gang ❤.Du kan gemme din optjente rabat i helt op til 2 år fra 1. maj 2018.

Samtidig vil der i nærmeste fremtid komme en prisjustering på nogle enkelte behandlinger 💆🏼‍♀️❤.

Så spar penge på dine behandlinger, og tryk her, for at du kommer direkte videre til bookingsiden, hvor du kan se mit udvalg af behandlinger.

Mange hilsner

Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *