Jeg hedder Louise, og er fra 1984.

Jeg har, så længe jeg kan huske, interesseret mig for sundhed. Dog har mit syn på sundhed ændret sig gennem tiden. I 2008 blev jeg uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring, og i 2016 blev jeg uddannet som ernæringsterapeut på Center for Ernæring og Terapi (CET).

Som ernæringsterapeut uddannes man inden for functional medicine, hvor vi ser på det hele menneske. I tæt dialog med klienten forsøger vi at finde frem til den bagvedliggende årsag til en given udfordring og komme med redskaber og løsningsforslag.

Jeg har en stor passion for skadelig kemi og hvad man kan gøre for at reducere vores eksponering af det i hverdagen. Nogle af de skadelige stoffer akkumuleres i kroppen, og kan påvirke kroppens naturlige afgiftningssystem. Det kan derfor være nødvendigt at give kroppen en hjælpende hånd, for at få processerne til at fungere bedre.

Med min afsluttende hovedopgave på ernæringsterapeutuddannelsen, fik jeg mulighed for at specialisere mig yderligere for min passion. Opgavens titel blev ”Hvad giver du videre til dit ufødte barn – en opgave om skadelig kemi”.

Ved at jeg kombinerer min holistiske ernæringsviden med biopeeling, kan jeg arbejde med de områder, jeg interesserer mig mest for ❤️.