Jeg havde egentlig tænkt mig, at vente med at skrive dette blogindlæg. Men jeg har lige opdaget, at man som medlem af Club Matas kan få 25 % på Miilds produkter (og andet makeup) fra den 12-14 juni. Så hvis du ikke allerede har købt nogle af deres produkter, vil dette være en oplagt mulighed for at prøve dem 😊.

Hvis du følger mig på Facebook eller Instagram, har du måske set, at jeg er begejstret for Miild. Jeg mødte Tanja og Tine i forbindelse med et event i starten af maj måned, hvor jeg var så heldig at Tanja lagde makeup på mig. Og der var jeg solgt! Produkterne fra Miild er SÅ lækre.

Én ting er indpakningen, der er så fin og udstråler renhed. Ja – det betyder noget for mig hvordan emballagen ser ud 😉. Men det vigtigste er selvfølgelig indholdet. Miild er verdens første svanemærkede makeup. Hvilket blandt andet betyder, at de ikke indeholder parabaner eller andre stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Derudover stilles der også krav til miljøet.

Miild har også en certificering fra AllergyCertified, der nøje undersøger om produkterne indeholder ingredienser, der kan være allergifremkaldende.

En anden ting jeg er vild med er, at de tænker hele vejen rundt, hvad angår deres produkter. De bruger primært genbrugspap til emballeringen. De pakker ikke deres produkter ind i plastik, men benytter i stedet et klistermærke, så man ved at makeuppen er ubrugt.

Jeg går op i, at minimere skadelig kemi i hverdagen. Især når det gælder produkter, som jeg bruger hver dag, da en del af det vi kommer på huden, vil blive optaget i kroppen. Så hvorfor ikke vælge produkter uden skadelig kemi, når nu muligheden er der?

Har du kigget på ingredienslisten på din makeup fornyeligt? Der kan gemme sig nogle kedelige stoffer i, som kan være miljøbelastende, allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller i værste fald kræftfremkaldende. Det er ikke ligefrem noget man ønsker at komme på huden, som er vores største organ, og som påvirkes af det den udsættes for.

For personer som mig, med en sensitiv hudtype, er det særlig vigtigt at jeg styrer udenom produkter der kan genere min hud unødigt. Hvis du også har en hudtype der reagerer let, vil du ligeledes have gavn af at minimere udsættelsen af stoffer du kommer på huden, så kroppen ikke skal forholde sig til unødvendig kemi.

Derfor kan jeg ikke anbefale Miild nok – så ind på Matas og køb😉. Deres tilbud kører til og med imorgen den 14. juni.

Du kan besøge deres egen hjemmeside her: Miild, hvor du kan læse mere og se udvalget af produkter.

Fik jeg forresten nævnt at deres produkter også er økologiske 😉.

Mange bio-hilsner

Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *