Jeg har fornylig været på kursus i japansk lifting med et touch hos søde Christina Clemen 💆🏼‍♀️.

Japansk lifting er en behandling der virker på flere niveauer, men den primære grund til at jeg har taget kurset, er fordi den er perfekt til at udvide min palette af kærlighedsbehandlinger 💆🏼‍♀️❤.

Japansk lifting er nemlig utrolig beroligende, og sindssyg afstressende for kroppen. Du vil opleve at komme meget “langt ned”. Sådan en dyb nærmest meditativ tilstand – niveauet før man falder i søvn. Det er virkelig den følelse jeg ønsker, at mine kunder opnår, når de kommer til behandling hos mig ❤. En dyb ro, der ellers kan være svær at opnå i hverdagen.

Hvad gør behandlingen ellers:
Japansk lifting er en ansigtsbehandling hvor jeg med blide tryk, strøg og “træk” får stimuleret ansigtshuden.

Med japansk lifting vil du opleve at din hud får mere glød, bliver mere “frisk at se på”. Du bliver afspændt ansigtet – mange af os er ikke klar over hvor spændte vi er i vores ansigt. Behandlingen kan mindske rynker – det bedste resultat opnås dog ved flere behandlinger.

Japansk lifting er lymfedrænerende – det trækker altså affaldstoffer fra ansigtet, og mod lymfen så de kan komme ud af kroppen, via urinen. Så det er meget naturligt at skulle tisse ekstra efter behandlingen 🙈.

I hele maj måned kører jeg nogle særlige øve-behandlinger af ca. 1,5 times varighed til kun 400 kr.

Efterfølgende vil jeg åbne op i kalenderen for behandlinger til den fulde pris.

Kunne du tænke dig at prøve japansk lifting, så finder du bookingslink her. Når du klikker på linket, så ligger øvebehandlingen øverst 💆🏼‍♀️🙏🏻.

Jeg glæder mig til at give dig en behandling,

Mange kærlighedsknus

Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *