Mine behandlinger er særligt for dig, der behov for at mærke dig selv bedre og trække vejret dybere. Dig der føler underskud på én eller flere fronter i dit liv. Dig der føler sig udbrændt og udmattet. Dig der har behov for at komme mere ned i kroppen, og være mindre oppe i hovedet. Dig der har lyst til at prioritere dig selv mere. Dig der vil være mere kærlig overfor dig selv. Dig der vil have mere nydelse ind i dit liv.

Jeg vil hjælpe med at nære dig, på et dybere plan. Hos mig skal du intet, andet end at slappe af. Tillade dig at give dig hen til mine blide hænder, og bare nyde. Tillade dig at mærke. Mærke omsorgen og kærligheden fra mine hænder. Mærke blidheden fra hver eneste bevægelse. Lade det fylde dig op. Mærke hvor nydelsesfuldt det er. Mærke hvordan mine behandlinger vil få dig til at koble fuldstændig af.

Du får kærlig omsorg. Nus og masser af blid berøring. Noget rigtig mange af os, er i mangel af. Hos mig er der masser af tid til at du kan slappe af og nyde. Mine behandlinger hjælper dig med at mærke dig selv bedre. Hvilket du sandsynligvis har svært ved, siden du er havnet på min side.

Jeg vil glæde mig til at behandle dig 💚.

 

Er du blevet nysgerrig på hvad jeg tilbyder, kan du klikke på nedenstående links:

Biopeeling // Ernæringsterapi