Bæredygtighed ♻,

For mig har vejen til at leve mere bæredygtigt været lang – og det er en ongoing proces. Men jeg rykker mig hele tiden, og træffer allerede en masse gode valg. Det glemmer jeg bare nogengange. Kender du det?

Bæredygtighed er mange ting, og listen nedenunder er for at minde dig – og mig selv – om hvor meget vi allerede gør, som vi ikke tænker over 🙏🏻💚♻.

Jeg genbruger glasemballage (i et vist omfang). Jeg har fravalgt produkter med mikroplast. Jeg bruger genanvendelige rondeller, og har en bambustandbørste. Har bambussengetøj, minimerer plastik, og har glassugerør. Jeg genbruger indkøbsposer, og har stofnet. Vi har udvalgt hvilke reklamer vi vil modtage.

Jeg er selektiv i hvilke hudplejeprodukter jeg bruger – så jeg minimerer skadelig kemi på huden og i miljøet. Vi slukker strømmen i stikkontakterne om natten. Vores køleskab har en alarm, der hjælper os med at huske på at det ikke skal stå åbent for længe. Vi sørger for at lufte godt ud efter at vi har haft levende lys tændt – som hovedsageligt er soyalys. Vi vælger så vidt muligt økologiske mærker og fødevarer. Vi har vegetariske dage. Jeg bruger dagligt offentlig transport. Jeg køber sjældent vand på flaske, men bruger en glasflaske. Jeg bruger en divacup eller økologiske bind under min menstruation. Vi bruger meget sjældent sølvpapir. Vi tænker over årstiden på de fødevarer vi køber. Vi har ikke nogen tørretumbler. Vi forsøger at huske at slukke lys, når vi går ud af et rum. Jeg vasker ikke hår hver dag.

Bare for at nævne nogle af de til- og fravalg vi gør herhjemme. Mange af dem tænker jeg slet ikke over, fordi de er blevet en del af hverdagen. Jeg er helt sikker på at du også træffer en masse bæredygtige valg, en del som du ikke engang tænker over 💚 Anerkend alt det du allerede gør, i stedet for at slå dig selv i hovedet for alt det du ikke gør 👏🏻.

Genanvendelige rondeller 
Og apropos bæredygtighed – så er jeg enormt taknemmelig for, at være forhandler af genanvendelige rondeller i økologisk bomuld 😍. De vaskes sammen med det øvrige vasketøj – jeg vasker dem med mine hvide håndklæder – og rondellerne kan derfor bruges igen og igen. Mega nemt ♻.

Tidligere har jeg været storforbruger af vatrondeller. Og kunne nemt bruge 4 dagligt, hvilket er 1460 styks på årsbasis – plus det løse til at fjerne neglelak osv med 😱.

Jeg undersøgte derfor nogle lidt mere miljøvenlige alternativer, og købte derfor de genanvendelige rondeller i økologisk bomuldsfrotté i efteråret, som jeg har testet og er simpelthen SÅ glad for dem 😍🌿. Jeg var nødt til at blive forhandler ❤. Jeg sælger dem nede på klinikken, til kun 99 kr for 10 styks inkl. 1 praktisk vaskepose 🌿.

Kontakt mig endelig på kontakt@biobeauty.dk  eller på 42464647, så kan vi aftale nærmere.

Og bor du ikke i nærheden af klinikken der er beliggende på Finsensvej 49, Frederiksberg, så sender jeg gerne for 38 kr.

Mange knus
Louise 🌿

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *